Wie jarig is, trakteert!

Video: 3 minuten

Het leven wordt magisch als overtuigingen worden losgelaten, fouten maken wordt omarmd en plannen mogen veranderen. Het leven is een raadsel, een worsteling, een reis en een wonder wat ik in deze vorm reeds een halve eeuw mag ervaren. Het mooiste verjaardagscadeau wat iemand zich kan wensen!

Zoals te doen gebruikelijk zal de jarige trakteren en dat doe ik hierbij middels een Nederlandse hertaling van de Tao Te Ching. Deze hertaling van Stephen Mitchells Engelstalige versie was initieel een studieproject om mijzelf in de tekst te kunnen onderdompelen. Aangezien ik in China mijn 50ste verjaardag vier, is het niet meer dan passend om dit bijzondere werk via deze weg met jullie te delen.

Ten slotte deel ik hieronder een filmpje waarin een kort liedje een Tai Chi video inluidt die een mooie afspiegeling is van mijn training tot nu toe.

Vrolijke groetjes,
Erik Stout

Tao Te Ching - Nederlandstalige Editie

Tao Te Ching, een van de klassieke teksten van het uit China afkomstige Taoïsme, geeft een inkijk in de wereld voorbij het denken en richting hoe daar te komen.

Veel plezier met lezen en ontdekken!

 

Featured foto: mastenenvlaggen.nl